2011. augusztus 30., kedd

Newspaper Nails - Second Try

Here I am again, this time with a design I've tried before once... and I messed it up :D In case you don't remember (and also skipped the title in some mysterious way), I'm talking about newspaper nails. I've changed pretty much everything about the technique: I used a different polish as a base, I dipped my finger in alcohol instead of the newspaper pieces, and I also used alcohol soaked cotton pads to make sure at least some of the letters will be visible. But first, let us see some pictures of the base colour: Essence Colour & go 56 Got a secret:

Újra itt vagyok, ezúttal egy olyan dizájnnal, amivel egyszer már próbálkoztam... és elrontottam :D Ha esetleg nem emlékeznétek (és valami csodával határos módon a címet sem olvastátok el), az újságpapír körmökről beszélek. Gyakorlatilag mindent máshogy csináltam, mint legutóbb: más lakkot használtam alapnak, az ujjamat mártottam alkoholba, és nem a papírfecniket, valamint alkoholos vattapamacsokat is használtam, hogy minél több betű legyen látható. De először lássunk pár képet az alap színről: Essence Colour & go 56 Got a secret:




There are some bubbles here and there, but I'm quite satisfied with this amount, usually I end up with much more... (I managed to use thin coats this time, three of them to be exact.) At first I thought this grey (which looks a bit blue on my nails) will be too dark, but I'm pleased with the result. After the newspaper act, I applied one coat of Mystic mermaid on my ring finger. (Why? It's called accent! ... Okay, so I just wanted to see really badly how this special topper would look on this polish.)

Van egy-két buborék erre-arra, de viszonylag elégedett vagyok a mennyiséggel, mert általában sokkal több szokott lenni... (Ezúttal sikerült vékony rétegeket felkennem, hármat, hogy pontos legyek.) Először azt hittem, hogy ez a szürke (ami kissé kékes a körmömön) túl sötét lesz, de a végeredmény szerintem tetszetős. Az újságpapír-trükk után még felvittem egy réteg Mystic mermaidet a gyűrűsujjamra. (Hogy miért? A hangsúly miatt! ... Na jó, szóval csak nagyon látni akartam hogy fest ez a speciális fedőlakk ezen a színen.)






Okay, it's still not perfect, but it's way much better than my previous try. And probably that 'accent nail' thingie was unnecessary, too. (But I just needed to know how it looks...!) So, let's be honest, this is definitely not one of my favourite designs, but I won't wash it off the next day XD

Igen, még mindig nem tökéletes, de azért lényegesen jobb, mint a legutóbbi próbálkozásom. És valószínű ez a hangysúlyozás-dolog is felesleges volt. (De tudni akartam, hogy néz ki...!) Őszinte leszek, ez nem lett a kedvenc dizájnjaim egyike, de azért nem fogom holnap lemosni :)

I'd like to say thanks to:
  • Ling from The Best Beauty Blog, who reminded me how easy this design is (supposed to be), and has done a tutorial recently. I certainly did better than last time, thanks to her ^^
  • everyone who commented here on my blog with their wonderful and useful ideas, you're the best!
  • everyone who helped in the facebook group Polish-aholics Anonymous. Thank you, ladies!

Szeretném megköszönni:
  • Lingnek a The Best Beauty Blogról, aki eszembe juttatta, (elvileg) milyen egyszerű ez a dizájn, és készített egy útmutatót hozzá. Egyértelműen jobban sikerült, mint legutóbb, neki köszönhetően ^^
  • mindenkinek, aki írt megjegyzést ide a blogba, és megosztotta velem a csodálatos és hasznos tanácsait, ti vagytok a legjobbak!
  • mindenkinek, aki segített a Polish-aholics Anonymous facebook csoportból. Köszönöm, hölgyeim!

Thank you for your attention, and comments are still very welcome!

Köszönöm a figyelmet, és továbbra is szívesen olvasom a megjegyzéseket!

15 megjegyzés:

Castia írta...

Nagyon jó lett most, sokkal jobban átment a festék, mint legutóbb. Nem tudod, saját kinyomtatott szöveggel is működik a technika, vagy kell hozzá a vékonyabb újságpapír és a nyomdai festék?

Sedna írta...

Köszi, remélem legközelebb még jobban sikerül :D

Úgy rémlik olvastam egy blogon, hogy valaki próbálkozott nyomtatott szöveggel (az átlagnál úgy rémlik valamivel vékonyabb papírra), de teljes kudarc volt a dolog :S Sajnos a linket nem találom, pedig nem is olyan rég botlottam bele... *gondol*

Ling írta...

Looking good!! :D And thanks for the shout-out! x

Castia írta...

Gondoltam igazából, hogy nem lesz az igazi, különben lehetne látni mindenhol egyéni feliratokat, vagy akár ábrákat... milyen jó lenne. :)

Sedna írta...

@Ling: Thank you! And this is the least I could do xx

@~Castia~: Igen, túl szép, hogy igaz legyen... :)

Névtelen írta...

I think it looks great!

Sedna írta...

Thank you! ^^

Névtelen írta...

love your polishes.. it's addicting to seee..

Sedna írta...

Thank you ^^ xx

Leelo írta...

It looks very pretty :)

Sedna írta...

Thank you :)

Feel What's Real írta...

seems so nice!! good job!

Sedna írta...

Thank you! I'm glad you like it! :D

Névtelen írta...

My nails are exactly on these colours today.

Sedna írta...

I'm glad to hear that :D

Megjegyzés küldése