Rólam és a blogról (HUN)

Ha éppen ezt a szöveget olvasod, akkor valószínűleg sokkal kevesebbet kell magyarázkodnom Neked, mint az angol bemutatkozást olvasóknak :) Egyrészt nem kell bocsánatot kérnem a nyelvtani hibákért, mondván nem ez az anyanyelvem :D Másrészt tudni fogod, miről beszélek, amikor az anyagiakra térek.

Ha már így szóba került, rá is térek: egyetemistaként nem sok pénzem van körömlakkokra és egyéb manikűr eszközökre, ezért egy viszonylag fix készlettel dolgozom, ami körülbelül 20 körömlakkot jelent, plusz a kreativitásomat - és persze a Youtube videókat :D Nincsen pénzem hatalmas bevásárlásokra, amit némely (főleg külföldi) blogokon látok. Kicsit irritál is, amikor egész nap azt kell olvasnom Twitteren a beauty bloggerektől, hogy "Jaj jaj, már egy hete nem rendeltem semmi körömlakkot, mi lesz velem", vagy éppen "annyit kell tanulnom, hogy nem tudok elmenni anyuval bevásárolni ezen a hétvégén, pedig rucikra lenne szükségem" - ne értsetek félre, minden tiszteletem az övék, mert ha követem őket, valószínűleg tetszik a stílusuk - de fogalmuk sincs, milyen zavaró tud lenni, amikor az ember ilyeneket olvas az én helyzetemben.

Nos, ennyit a sopánkodásról, jöjjön a lényeg: ÉN :D Ha már egyszer csináltam egy 'rólam' részt a blogra. 19 20 (szalad az idő O.o) éves egyetemista vagyok, az ELTE bölcsész karán tanulok japánt és angolt. Eredetileg szombathelyi vagyok, de az egyetem kedvéért a párommal felköltöztünk Budapestre, és most egy aprócska albérletben lakunk kettecskén. Több mint négy éve vagyunk együtt, ha érdekel valakit :) Ő dolgozik, én tanulok és festem a körmeimet, édesapám pedig havonta küld nekünk alamizsnát, és így próbálunk meg túlélni idefent :D Ami egy kicsit nehéz, mert valljuk be, vidéken olcsóbb az élet.

Van egy olyan blogom, ami az egyetemmel kapcsolatos, akit érdekelnek a japán szak mindennapjai, látogasson el nyugodtan oda is. Ez a blog teljes egészében a körömlakk-mániámnak van szentelve, így hetente minimum egy fix poszt biztos feltöltésre kerül az aktuális manikűrömről, valamint ha szaftos kis (a világ bármely pontján élők számára elérhető, vagy éppen hazai) nyereményjátékot találok, azt is közlöm. Ez alól persze kivételt képez a szent vizsgaidőszak, amikor is előfordul, hogy bizony megritkulnak a helyzetjelentések, ezért előre is elnézést.

Bármilyen kritikát, javaslatot, jó tanácsot, céltalan e-mailt szívesen fogadok, zaklassatok nyugodtan :) És persze írjatok sok-sok megjegyzést, mert annak én örülök.

Ez a bemutatkozás végül egészen másra sikeredett, mint az angol, lehet, hogy valamit ki is hagytam belőle, ezért elnézést :) A lényeg a lényeg: kellemes böngészést a blogon! ^^