Contact me

If you'd like to make a comment on one of my posts, don't be shy - comment! :D

Ha szeretnél valamit hozzáfűzni valamelyik bejegyzésemhez, ne szégyenlősködj - írj megjegyzést! :D

If you'd like to write an e-mail saying anything (how cool the blog is, how lame my examples in brackets are, how much your toe hurts after accidentally kicking the leg of the table, etc.), then do it! Just click here, and go ahead, I'll probably answer in a few hours (I'm sitting in front of the computer all day, so...)

Ha szeretnél nekem e-mailt írni bármiről (milyen menő a blog, milyen bénák a zárójelben hozott példáim, mennyire fáj a lábujjad miután véletlenül belerúgtál az asztal lábába, stb.), akkor tedd meg! Csak kattints ide, és hajrá, valószínűleg pár órán belül válaszolok (egész nap a gép előtt ülök, szóval...)

If you're a Twitter addict, feel free to follow me here. I don't recommend it though, most of my tweets are university and studying-related, and some of them is in Hungarian. But I always post about my newest manis on Twitter, so follow me if you'd like to be informed about my mani posts super-fast.

Ha Twitter-függő vagy, nyugodtan kövess itt. Bár nem ajánlom, mert a legtöbb beírásom az egyetemről és a tanulásról szól. De mindig írok a legújabb manikűrömről Twitteren, úgyhogy kövess, ha szeretnél extragyorsan értesülni a legújabb manikűr posztjaimról.

For the Facebook-addicts out there: I'm sorry, but that is only for my personal contacts, I won't even let anyone see my wall and most of my info, just my friends. I can create a likable page for the blog if you'd like, but right now this blog is not popular enough for that. (Same goes for Twitter, I could actually create an account for the blog, but not yet.)

A Facebook-függőknek: sajnálom, de ez csak a személyes kapcsolataimnak van fenntartva, még a falamat és az infóim nagy részét is csak a barátaim látják. Létrehozhatok egy lájkolható oldalt a blognak, ha van rá igény, de jelenleg a blog nem elég népszerű ehhez. (Ugyanez vonatkozik a Twitterre, létrehozhatnék ott is egy felhasználót a blognak, de most még nem.)

So, write to me, write to me! I love reading :D

Szóval, írjatok, írjatok! Szeretek olvasni :D