2011. augusztus 11., csütörtök

Facebook page!

I finally decided to create a page for my blog :) I don't ask anyone to like it, but... okay, well, like it please XD Just because it feels extremely awful and embarrasing to see how unpopular it is XD (Well, 5 mins after creating it... I shouldn't be surprised I think :D)

Végül úgy döntöttem, hogy készítek egy facebook oldalt a blogomnak :) Nem kérem senkitől, hogy lájkolja, de... oké, szóval légy szi', lájkoljátok XD De csak azért mert nagyon rossz és kínos érzés látni hogy mennyire nem népszerű XD (Mondjuk 5 perccel az elkészítése után... azt hiszem nem kéne csodálkoznom :D)

I have already decided on my next design, which is based on my very own idea (although others could have come up with the same thing already, I don't know), but it's kind of dangerous, there is a chance that I'll mess the whole thing up ^^; (So if I don't post anything for weeks, I'm probably sobbing in foetal position in the corner of the room because my beloved nails look so terrible.)

Már eldöntöttem milyen lesz a következő dizájn, ami teljes mértékben saját ötleten alapul (bár másoknak is eszébe juthatott már ugyanez, nem tudom), de elég veszélyes, van rá esély, hogy jól elrontom az egészet ^^; (Szóval ha hetekig nem írok egy bejegyzést sem, akkor valószínűleg éppen magzatpózban zokogok a szoba egyik sarkában, amiért olyan ocsmányak lettek a körmeim.)

4 megjegyzés:

lex írta...

Én gondolatban lájkolom, jó? De fészbúkom még mindig nincs XD

Sedna írta...

Köszi, majd egyet mindig hozzáadok, ha számolom a lájkokat :D:D

lex írta...

Oké :D De nem érhetnék inkább kettőt? x) Vagy másfelet? :D

Sedna írta...

Egye fene, te kettőt érsz :D (De csak mert nem egész számokkal nem tudok normálisan fejben számolni, jó bölcsész módjára XD)

Megjegyzés küldése