2011. június 5., vasárnap

Red base and white roses

Just like I said before, I wiped my failed newspaper nails clean today, and came up with a completely different idea. There is not much to say about this one - I chose one of my favourite nail polish colours ever: Essence's Thirsty! (from the Eclipse collection), thought about a colour that would really catch the eye - white -, and began painting.

Mint ahogy azt már említettem, ma lemostam az elrontott újságpapír manikűrömet, és valami egészen mással álltam elő. Nem tudok sok mindent mondani erről - kiválasztottam az egyik kedvenc színemet: az Essence Thristy! nevű lakkját (az Eclipse kollekcióból), kigondoltam, mi üt el tőle nagyon - fehér -, és elkezdtem a festést.

I placed the roses randomly on purpose - it looks better this way (IMHO)
Szándékosan helyeztem el össze-vissza a rózsákat - így jobban néz ki (szerintem)

After a base coat, I added two coats of Thirsty!, and then grabbed my dotting tool, Avon's white polish, and began drawing roses. It's not hard at all, really, anyone can try it. No matter how and where you place those small lines (petals), if you end up with something close to a circle, it will look like a rose anyway.

Az alapozó réteg után felvittem két rétegnyi Thirsty!-t, aztán megfogtam aaa... hogy hívják ezt magyarul? Pöttyöző? Pontozó? Szóval a vékony kis piszkafát a gombóccal a végén, az Avon fehér lakkját, és elkezdtem rózsákat rajzolni. Egyáltalán nem nehéz, tényleg, akárki kipróbálhatja. Mindegy, hogyan és hova rajzolod a kis vonalkákat (szirmokat), ha végül valami körhöz hasonló alakot kapsz, mindenképp rózsának fog tűnni.

I'm satisfied with this one, it's not perfect though.
Elégedett vagyok vele, bár azért nem tökéletes.

Finally I added top coat, and here it is. Nothing special, nothing involving any possibility of failure, just a dotting tool and some patience :)

Végül kentem rá egy réteg fedőlakkot, és íme. Semmi különleges, semmi, amit könnyen elronthatnék, csak egy pöttyöző(?!) és egy kis türelem :)

It looks pretty good from a certain distance :D
Egy bizonyos távolságból egész jól néz ki :D

There is only one issue - bubbles again. This polish is usually not bubbly, so I must have messed it up somehow. Next time I'll be more careful :)

Csak egy gondom van vele - megint a buborékok. Ez a lakk általában nem hajlamos rá, úgyhogy valószínűleg én rontottam el valamit. Legközelebb óvatosabb leszek :)

This one will last for about a week I think, not like the newspaper one :)
Ez ki fog tartani körülbelül egy hétig, nem úgy, mint az újságpapíros :)

Thank you very much for reading, please comment if you have something on your mind :)

Köszönöm szépen a figyelmet, és nyugodtan írjatok megjegyzést, ha van valami mondanivalótok :)

8 megjegyzés:

Castia írta...

Nagyon szép kis rózsák lettek, jól illik a vérvörös színhez.

Sedna írta...

Köszönöm szépen ^^ Ennek reményében párosítottam őket ^^

lex írta...

Tényleg jól néz ki :) És a blog is nagyon csinos lett ^^

Sedna írta...

Köszönöm szépen ^^
Meguntam a régi kinézetet, meg eleve derogált, hogy előre elkészített blogger sablont használjak XD És így, két sávval az oldalt lévő képek és modulok is jobban érvényesülnek, és még az írásnak is több helye van :)

Catwalk_bitch írta...

milyen fedőlakkot használtál?:) nálam a miss sporty fedőlakkok lettek mindig buborékosak:S

Sedna írta...

Essence high shine top coat-ot használok már egy jó ideje, és a lakkok többségén (95%) nem keletkeznek buborékok, úgyhogy nem valószínű, hogy attól lenne :) (Bár lehet, hogy sűrűsödik, és felmondja itt nekem a szolgálatot?) Viszont a Miss Sporty dolog nem lep meg, nekem három lakkom van tőlük, és bár mindegyiknek nagyon tetszik a színe, egyiket sem tudom buborékok nélkül felvinni... -.-

Silence is Loud írta...

very elegant!!!

Sedna írta...

Thank you :)

Megjegyzés küldése