2011. május 21., szombat

Quick update

Just like I said before, exams are coming! O.o I won't post a decent how-it's-made mani for a while, that's for sure. (I'll have like 12 exams until 27 June...) So, this is just a quick update with some quick pics with some quick excuses. Enjoy :)

Amint már említettem, jönnek a vizsgák! O.o Jó ideig nem fogok egy rendes hogyan-készült manikűrről sem írni, az biztos. (Vagy 12 vizsgám lesz június 27-ig...) Szóval, ez is csak egy gyors helyzetjelentés gyors képekkel és gyors kifogásokkal. Jó szórakozást :)





Whoops, almost forgot about it: this one was inspired by cutepolish as well. She didn't use the dots as french manicure, though. Here is the video if you're interested:

Hopp, majd elfelejtettem: ehhez is cutepolish adta az ötletet. Bár ő nem francia manikűrként készítette el. Itt a videó, ha valakit érdekel:



5 megjegyzés:

Amy írta...

Aw your nails look so cute! That's a great idea!

Sedna írta...

Thank you ^^ <3

lex írta...

Aranyosak a pöttyök :) Mostanában valahogy én is rákaptam a körömszépítgetésre és tökre örülök, hogy magyar oldalakon is találkozni ilyesmivel :) Meg főleg, hogy egy szintén ELTÉ-s csinálja, az már szinte rokoni viszony :D

Sedna írta...

Köszönöm szépen ^^ Sok sikert neked is a szépítgetéshez :D Én nagyon rákaptam, szerintem egyértelműen addiktív :) Jó tudni, hogy az ELTÉ-n belül is van közönség XD

lex írta...

Van hát :)

Megjegyzés küldése