2011. augusztus 9., kedd

Tribal copy

I found a picture recently, here is the link - and I fell in love. With the patterns, not the colours. These neon colours don't seem 'tribal' to me at all, but I love the pattern: stripes everywhere, but still exciting :D (I don't even have any polishes which would be this opaque with one coat over black polish, so that was it :D) I chose two of my favourite polishes ever to recreate this design: Essence Colour & Go - 32 Gold Rush and Avon Speed Dry - Sateen. (I think they match well ^^)

Nemrég találtam egy képet, itt megnézhetitek - és beleszerettem. Mármint a mintába, nem a színekbe. Ezek a neon színek egyáltalán nem tűnnek 'törzsinek' nekem, de a minta nagyon tetszik: csíkok mindenfelé, és mégis izgalmas :D (Nincs is olyan lakkom, ami ennyire átlátszatlan lenne {nincs erre jobb magyar szó?} fekete lakk felett egy rétegben, úgyhogy erről ennyit :D) Kiválasztottam hát kettőt a kedvenc színeim közül: Essence Colour & Go - 32 Gold Rush és Avon Speed Dry - Sateen. (Szerintem jól mutatnak együtt ^^)


I had to add a layer of Essence matte top coat, otherwise the shine made it nearly impossible to see the stripes. They are still not completely visible when the light hits them, but it is much better after mattifying.

Fel kellett vinnem egy réteg Essence matt fedőlakkot, egyébként a fényes csillogás miatt majdnem lehetetlen volt kivenni a csíkokat. Még így sem láthatók teljesen ha fény éri őket, de még mindig sokkal jobb így mattan.






I had fun creating (I mean copying ^^;) this design, though it was quite time-consuming :D I had this on about two weeks ago, I have been back at my hometown and on holiday since then, this is why I didn't post anyhing, sorry for the delay! I'll try to post more often from now on, I have a few ideas in mind :)

Jól elszórakoztam ennek a manikűrnek az elkészítésével (azaz lemásolásával ^^;), bár meglehetősen időigényes volt :D Körülbelül két hete viseltem ezt, azóta jártam a szülővárosomban és nyaraltam is, ezért nem tettem közzé bejegyzést, bocsánat a késlekedésért! Mostantól megpróbálok gyakrabban írni, van pár ötlet a tarsolyomban :)

Thank you for reading as always, comments are still very welcome!

Köszönöm a figyelmet mint mindig, és a megjegyzéseket továbbra is szívesen olvasom!

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

This looks really good!

Castia írta...

Le a kalappal, hogy ezt ilyen szépen, precízen megfestetted. A színeket is jól választottad meg, képen érdekes ugyan egy ilyen neonkavalkád, de a saját kezemen sok lenne.
Nem vagyok benne biztos, mert nem látok ott az eredeti képnél felsorolást a használt anyagokról, de szerintem a neonszínek akrilfestékkel készülhettek.

Sedna írta...

Köszönöm ^^ Mint mindig, most is a "Jézusom, a jobb kezemen is csináljam végig ugyanezt?!" pontnál fogyott el a lelkesedésem, de sikerült végül befejeznem :D
Ez látod eszembe se jutott, hogy nem mezei körömlakkokról van szó... most hogy mondod, logikusnak tűnik :D

Catwalk_bitch írta...

dejó, mindig ha ide jövök valami új izgalmas körmöt találok:D ezt minél hamarabb el szeretném készíteni.

Sedna írta...

Örülök, hogy tetszik, és még ötleteket is tudsz meríteni :D (Kár, hogy ezt én is máshonnan merítettem XD)

Sandra írta...

It looks really nice!

Sedna írta...

Thank you! ^^

zee villa írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
zee villa írta...

Your nails are pretty! =)

Sedna írta...

Thank you ^^ <3

Leelo írta...

very interesting nail design :)

fingers írta...

Just found your blog! Love it! AM a new follower

Sedna írta...

Awww thank you so much! <3

Megjegyzés küldése