2011. augusztus 14., vasárnap

Galaxy Nail Art

I know, I know... I said I was going to create something that I came up with by myself, but blame Cutepolish :D She uploaded a new tutorial and I had to try it right away. Here is the video if you're interested (and haven't seen it yet):

Tudom, tudom... azt mondtam, hogy legközelebb olyasmit láthattok, ami saját kútfőből származik, de Cutepolish a hibás :D Feltöltött egy új videót és azonnal ki kellett próbálnom. Belinkelem ide ha valakit érdekel (és még nem látta):


I followed the basic steps, but I changed some things, too. I used a really dark blue as a base, and I didn't add any pink polish (I admit it: I don't even have one). And I don't have a simple glitter polish either, so I used a really small amount of silver polish to add more 'glitter'. Everything else happened according to Cutepolish and her amazing tutorial. I think this is one of her best videos ever, if not the best.

Az alapvető lépéseket követtem, de volt, amin változtattam. Egy nagyon sötét kék lakkot használtam alapnak, rózsaszín lakkot pedig nem vittem fel (bevallom őszintén, nincs is ilyenem). Nincs csillámos körömlakkom sem, ezért egy nagyon kevés ezüstöt használtam hogy még csillogóbbá tegyem az összhatást. Minden más Cutepolish videója szerint történt. Szerintem ez az eddigi egyik legjobb az összes közül, ha nem a legjobb.


My version is not as beautiful as hers, but I wasn't expecting to be able to copy the original perfectly :D I feel like I was way too generous with the yellow polish, and the small stars are not small either. (Though I used a toothpick just like Cutepolish did.) I like it anyway, and my boyfriend said he likes it, too :) (I was secretly hoping for that, he is a big fan of stars, astronomy and stuff, he even owns a smaller telescope!)

Az én verzióm annyira nem lett szép, mint az övé, de nem is számítottam rá, hogy tökéletesen le tudom másolni az eredetit :D Azt hiszem túlságosan bőkezű voltam a sárga lakkal, és a kis csillagok sem lettek igazán kicsik. (Bár én is fogpiszkálót használtam, akár csak Cutepolish.) Mindenesetre tetszik, és még a barátom is azt mondta, hogy bejön neki :) (Titkon reméltem, hogy így lesz, mert nagy rajongója a csillagoknak, csillagászatnak és minden egyébnek, még egy kisebb teleszkópja is van!)



Products I used:
Base coat: Essence nail art protecting base coat
Base colour: Avon speed dry+ twilight blue
White: Avon nail experts french manicure white
Yellow: Essence show your feet 09 sunshine forever
Blue: Essence nail art twins 03 bonnie
Silver: Miss sporty clubbing colours 311
Top coat: Essence diamond power shield (It's a nail hardener, but I use it as a top coat and it works just fine)

A termékek, amiket használtam:
Alapozó lakk: Essence nail art protecting base coat
Alap szín: Avon speed dry+ twilight blue
Fehér: Avon nail experts french manicure white
Sárga: Essence show your feet 09 sunshine forever
Kék: Essence nail art twins 03 bonnie
Ezüst: Miss sporty clubbing colours 311
Fedőlakk: Essence diamond power shield (Ez egy körömerősítő, de én fedőlakként használom és nekem bevált)


Thank you for reading, and comments are still very welcome :)

Köszönöm a figyelmet, és továbbra is nagyon szívesen olvasom a megjegyzéseket :)

3 megjegyzés:

Sedna írta...

Thank you ^^ I'm glad you liked the video :)

lex írta...

Drága Sedna, ez csodálatos lett! Holnap beszerzek egy sárga lakkot, mert olyanom nincs, aztán én is adok neki egy próbát :) Cutepolishnak jó videói vannak, nem is tudom, mostanában miért hanyagoltam ^^"

Sedna írta...

Köszönöm szépen, aranyos vagy ^^ Sok sikert hozzá, és tanulj a hibáimból :D Én facebookon tartok lépést Cutepolish-sal, mindig kiteszi az új videóit :D (Másképp én is elfeledkeznék róla, nem nézegetem hobbiból a youtube-ot...)

Megjegyzés küldése