2011. augusztus 26., péntek

Frostbitten teardrop

I visited my hometown again, and one of the results was a small Essence haul. I bought a cuticle remover gel (after reading Castia's review - sorry, in Hungarian only!), a stay with me lipgloss (my favourite milkshake), a "cover stick" (matt sand) and last but not least: the mystic mermaid special effect topper! And of course I had to try it right away. I chose a random colour which I haven't used recently, then enjoyed the beautiful changes!

Ismét ellátogattam a szülővárosomba, aminek eredményeképp egy kisebb Essence-bevásárlásra is sor került. Vettem egy körömágybőr eltávolító zselét (miután elolvastam Castia véleményét), egy stay with me szájfényt (my favourite milkshake), egy "cover sticket" (matt sand) és végül de nem utolsó sorban: a mystic mermaid speciális fedőlakkot! Persze rögtön ki kellett próbálnom. Véletlenszerűen kiválasztottam egy színt, ami rég volt rajtam, majd élveztem a gyönyörű változást!




This amazing colour is called I like, it's from the Blossoms, etc... collection. I love its colour, mainly because it's cold :D I love cold colours. (There are some bubbles here and there, don't mind those. I started to apply the first coat like "I'm going to use reeeally thin coats this time, three or four if needed, but that's still much better than one forever-drying and bubbly coat!" Of course I ended up doing one really thin coat, then I lost my patience and applied a really thick one over it... and there came the bubbles.)

Ez az elbűvölő szín az I like nevet kapta, a Blossoms, etc... kollekció részeként. Imádom a színét, legfőképp azért, mert hideg :D Imádom a hideg színeket. (Néhol van egy-két buborék, ne foglalkozzatok vele. Úgy álltam neki az első rétegnek, hogy "Most aztán naaagyon vékony rétegeket viszek fel, hármat vagy négyet is ha kell, az még mindig jobb mint egy örökké száradó, buborékos réteg!" Természetesen az első réteget még nagyon vékonyra csináltam, aztán elvesztettem a türelmemet és egy jó vastagot kentem fölé... és meg is jelentek a buborékok.)

So, here is I like with Mystic mermaid on top! (without any clean up, sorry):

Szóval, íme az I like Mystic mermaid fedőlakkal! (és mindenféle takarítás nélkül, bocsi):




I love it! It practically made the shade even colder! It reminds me of frozen snow. (Don't know why, I've never seen blue snow before ^^;) I enjoyed the colour itself so much, I even decided against adding anything but one single rhinestone on each nail. I chose a teardrop shaped one, this is how I came up with the name "Frostbitten teardrop" :)

Imádom! Gyakorlatilag még hidegebbé tette a színt! A fagyott hóra emlékeztet. (Nem tudom miért, még sosem láttam kék havat ^^;) A szín önmagában nagyon tetszik, így végül úgy döntöttem, hogy semmi mást nem teszek rá, csak egy-egy strasszkövet minden körömre. Egy könnycsepp-alakúra esett a választásom, így született meg a "Frostbitten teardrop" név. (Magyarul szó szerint talán "Fagyott könnycseppre" lehetne fordítani, de ennél azért szebb kifejezés, talán ha előbújna belőlem a műfordító, "Dércsípte könnycseppre" fordítanám :D)







I'm in love :) I think this is a perfect combination. (Especially when it's 35°C outside, like now... I enjoy even looking at my nails now, it feels like they are cooling me down :D) By the way, you may have noticed the drastic length loss... Yep, I cut my nails, they're super short now, and they will probably stay like this (or a little bit longer) for a while. They're still strong and I could grow them out again, but I want to play the piano :D Some friends said it's possible with long nails, but I just can't believe that ^^; It's not comfortable.

Szerelmes vagyok :) Úgy érzem ez egy tökéletes kombináció. (Főleg amikor 35°C van odakint, mint most... már a látványát is élvezem a körmeimnek, olyan, mintha lehűtenének :D) Egyébként gondolom észrevettétek a rövidülést... Igen, levágtam a körmömet, most nagyon rövidek, és valószínűleg így is maradnak egy ideig (esetleg egy picit hosszabban). Még mindig erősek és megnöveszthetném őket, de zongorázni akarok :D Néhány barátom azt mondta, hogy azt lehet hosszú körmökkel is, de én ebben nem hiszek ^^; Nem lenne kényelmes.

That's all for now, thank you for your attention, and comments are still very welcome!

Ennyi lenne mára, köszönöm szépen a figyelmet, és a megjegyzéseknek továbbra is nagyon örülök!

10 megjegyzés:

fingers írta...

You cannot play the piano with long nails-its not a good thing!! I play piano and long nails click on the keys! Love this blue and the tear drops!

Sedna írta...

Thank you ^^ I knew I was right :D Time to start with those lessons, with comfortably short nails :)

Névtelen írta...

very pretty!

Sedna írta...

Thank you! :)

Catwalk_bitch írta...

húú őszinte leszek, ha nem szólsz a végén lehet fel sem tűnik, hogy rövidebbek, bár az első képnél furcsáltam valamit:D egyébként meg nagyon szép lett:)

Sedna írta...

Köszönöm ^^
Én a körmök viselőjeként nagyon érzem a különbséget, ezért gondoltam, hogy másoknak is feltűnik, nem kéne magamból kiindulni XD Csak örülök neki, ha nem annyira feltűnő, úgyhogy yaaay :D:D

Castia írta...

Imádom ezt a fedőlakkot, főképp sötét lakkokon mutat jól, de mióta megvan mindenre rákenem előbb-utóbb. :) Ezen a kéken is nagyon jól mutat, tényleg fagyott hatást kelt. Főleg az alsón olyan, mintha a csepp végigfolyott volna a körmökön és az alján végül megfagyott.
Remélem a bőrpuhító is beválik.

Sedna írta...

Én is beleszerettem a fedőlakkba, elsősorban azt is Neked köszönhetően :D Legközelebb akkor valami sötét színre kenem majd ^^

A bőrpuhítót is kipróbáltam, és imádom azt is :D Gyönyörűen leszedi a száraz részeket, és nagyon könnyű visszatolni a bőrt utána :D Az egyetlen, amit nem vált be az ígéretek közül, az a bőr ápolása - mondjuk én ebben eleve kételkedtem, egyszerre szedi le és ápolja a bőrt? Na ne XD Szóval egy jó kis körömágybőr-olaj nem árt utána szerintem, de amúgy a céljának tökéletesen megfelel ^^

Köszönöm a tippeket :D

Nóra írta...

Gyönyörű,mint valami Hókirálynő lakkja :)

Sedna írta...

Köszönöm szépen ^^

Megjegyzés küldése