2012. február 26., vasárnap

Cupcake Nails

Yes, I'm still alive! There is not much proof of it here though. So, I survived the exam period, and now I managed to create a timetable which will probably kill me in a few months XD I'm very sorry for not posting for 3 months(!), and I'm afraid to say I won't post regularly from now on either. That aside, here are a few pictures of my newest mani, inspired by cutepolish! I'll also put the video here, although I doubt that you haven't seen it yet :)

Igen, még mindig élek! Bár ennek nem sok bizonyítékát láthatjátok itt. Szóval túléltem a vizsgaidőszakot, és most olyan gyilkos órarendet sikerült összehoznom magamnak, hogy valószínűleg csak egy-két hónapom van hátra XD Nagyon sajnálom, hogy három hónapig(!) nem írtam ide, és sajnos azt kell mondjam, hogy ezentúl sem leszek gyakori vendég. Na mindegy, itt van egy-két kép a legújabb manikűrömről, amit cutepolish inspirált! Beteszem ide a videót is, bár kétlem, hogy ne láttátok volna még :)




So that was the video. Here comes my interpretation, with different colours (I'm still not on good terms with pink) and slightly wider stripes.

Szóval ez volt a videó. Most pedig az én verzióm következik, más színekkel (még mindig nem jövök ki jól a rózsaszínnel) és kicsit szélesebb csíkokkal. 





Let me know what you think, comments are still very welcome! :)

Osszátok meg velem a véleményeteket, továbbra is szívesen látom a hozzászólásokat! :)


2 megjegyzés:

lex írta...

Aranyos nagyon ez a manikűr, bár én meg a kékkel vagyok úgy valami miatt, hogy nem tudom magamon elképzelni semmilyen formában - maximum valami nagyon sötét kékben :)

Sedna írta...

Jé :D Én még sosem találkoztam olyan emberrel, aki a kékkel lett volna így, nahát :D Azért örülök, hogy aranyosnak találod ^^ Ma az egyetemen is kaptam érte dicséreteket ^^

Megjegyzés küldése